reddit best hookup hookup beijing free sugar mummy hookups blake horstmann hookup reddit asian mom new jersey hookup complete hookups boards

Europa

Andorra és Europa. El mercat únic ha estat, sens dubte, un gran avenç per al Vell Continent, però les nostres particularitats ens obliguen a accedir-hi amb certes condicions.

L’acord d’associació amb la Unió Europea està obert i s’ha de tancar amb el millor contingut possible. Nosaltres ens esforçarem perquè així sigui.

Europa és molt més que un Erasmus, s’ha de ser realista i responsable. S’han de valorar acuradament el cost i les oportunitats que es presenten i, si el balanç és positiu, els liberals farem costat al “SÍ”.

Així mateix, defensem la celebració d’un referèndum final com a condició indispensable per tancar la validació de l’acord.

‘Un acord històric’ de Marc Magallón

Aquest dilluns tots els grups parlamentaris del Consell General i el Govern d’Andorra hem signat un acord polític històric per a les negociacions de l’Acord d’Associació amb la Unió Europea en un edifici emblemàtic com és el de Radio…