Judith Pallarés, candidata a tresorera de la Liberal Internacional

Liberals d’Andorra ha presentat a la consellera general Judith Pallarés com a candidata a tresorera del Bureau de la Liberal Internacional que es renovarà en el 62è congrés d’aquesta formació previst per finals del mes de novembre a Dakar, la capital del Senegal.

La proposta de Pallarés com a tresorera per part de Liberals d’Andorra coincideix amb el final del mandat de Juli Minoves com a president de la Liberal Internacional. El polític andorrà ha estat al Bureau durant tretze anys, des de l’any 2005, els últims quatre com a president.

Des de Liberals d’Andorra es considera molt important “continuar vinculats amb aquest organisme que cada cop està creixent més a escala internacional i d’alguna manera poder seguir amb la feina que durant més d’una dècada ha realitzat Juli Minoves al màxim òrgan dels liberals a nivell mundial”.

Per la seva banda, Judith Pallarés remarca que “és molt important ser present a la Liberal Internacional per seguir amb la bona feina que es va fer amb el congrés de l’any 2017 a Andorra i que va acabar amb l’aprovació del nou Manifesto Liberal”. A més, incideix en el fet que “com andorrans ens permetrà continuar en contacte amb els polítics i parlamentaris de tot el món i, especialment, amb els diputats europeus per poder seguir defensant el posicionament del Principat en les negociacions que s’estan portant a terme amb la Unió Europea per establir un acord d’associació”

La renovació del Bureau es farà al 62è Congrès de la Liberal Internacional que es celebrarà del 28 al 30 de novembre a Dakar (El Senegal). La consellera general Judith Pallarés opta al càrrec de tresorera, al qual també es presenten l’actual tresorer, l’alemany Manfred Eisenbach, i Omar Youm de Burkina Faso.

Pel que fa a la presidència, Juli Minoves serà substituït per l’exministra de medi ambient del Marroc, Hakima El Haité, que actualment ocupa el càrrec de vicepresidenta de la Liberal Internacional. Els delegats dels partits podran votar a les eleccions pel nou Bureau divendres, 30 de novembre, entre les 7 h i les 9 h. La primera reunió del renovat òrgan gestor de la Liberal Internacional tindrà lloc el matí de dissabte, 1 de desembre, a Dakar.

Comparteix
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •