Cabanes explica les seves propostes per Liberals

El cap de llista de Liberals a les pròximes eleccions, Josep Maria Cabanes, ha estat entrevistat al programa ‘La Rèplica’ d’Andorra Televisió, en què ha explicat les seves propostes per al projecte de Liberals després de guanyar les primàries.

Josep Maria Cabanes ha defensat que “el Partit Liberal d’Andorra sempre ha sigut progressista i l’origen de grans innovacions; quan governàvem l’economia funcionava de forma ascendent”, així com ha assegurat que “el projecte no serà molt diferent de l’actual” encara que desitja tornar a tenir comitès a totes les parròquies d’Andorra.

Cabanes ha insistit que l’actual ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, segueixi com a president del partit fins a les eleccions generals, donat que “s’ha de lloar la seva trajectòria” i veuria com un suïcidi que no hi sigui, ja que “s’ha d’assegurar que el relleu es pugui fer”. Així mateix, ha subratllat que “no podem prescindir de la gent amb experiència i hem d’implicar els joves”, així com ha afirmat que està en converses amb el ministre de Territori i Habitatge, Victor Filloy, donat que “està molt il·lusionat amb el nostre projecte”.

Preguntat sobre l’acord d’associació, Cabanes ha destacat que les línies vermelles son la lliure circulació de persones i la seguretat ciutadana. Cabanes creu necessari garantir la seguretat al país, assegurant que “hem de ser un país amb seguretat ciutadana absoluta, igualtat entre dones i homes, on tothom tingui feina digna, pugui marxar de vacances i els seus fills puguin fer carrera”.

Finalment, Josep Maria Cabanes ha assegurat que el seu objectiu és “l’estabilitat del país perquè estem en un procés de recuperació econòmica i en un moment crucial per l’Acord d’associació”.

 

Entrevista a Josep Maria Cabanes, a ‘La Rèplica‘ d’Andorra Televisió: