L’Espai Ciutadà, fil directe entre els veïns i els representants de la Massana

Hem creat l’Espai Ciutadà “perquè volem escoltar de forma directa les angoixes i els problemes dels nostres veïns”. Així ho ha assegurat Guillem Forné, conseller de Cultura i Participació Ciutadana del Comú de la Massana, durant la presentació de la nova acció política. Segons s’ha detallat a la presentació, aquesta idea ha sorgit després de detectar que moltes persones tenen dificultats per traslladar les seves demandes o dubtes a l’administració.

Forné ha detallat que qualsevol ciutadà podrà sol·licitar cites presencials amb els seus representants a través d’aquest canal específic que estarà disponible a la web del Comú de la Massana.

El procediment a seguir per establir una conversa cara a cara amb els càrrecs comunals serà accedir a la web, emplenar un formulari amb les dades de contacte i el tema que es vol tractar. Guillem Forné ha precisat que “demanem la via telemàtica perquè en funció de l’interès del sol·licitant estaré acompanyat de les cònsols o el conseller corresponent. Fins i tot, en alguns casos, potser convindrà que m’acompanyi algun tècnic”.