Guillem Forné anuncia el retorn d”Andoflora’ a la Massana

Després d’un any de parèntesi a causa de la pandèmia el Comú de la Massana, torna a organitzar Andoflora‘. El conseller de cultura del Comú de la Massana, Guillem Forné ha presentat la 27ª edició per la qual s’han preparat una trentena d’actes culturals d’artistes del país “amb la intenció de promocionar el talent local“, ha afegit.

Forné ha explicat que s’ha reorganitzat l’espai perquè es garanteixi la distància de tres metres entre els vint-i-cinc estants que hi participaran, així com s’ha establert un protocol de sentit únic del circuit per visitar-los.

Els més petits també tindran el seu espai i és que s’han organitzat diferents tallers de planter, manualitats i instruments amb material reciclatperquè aprenguin el valor de les plantes i les flors” ha afegit Forné.

Tot i que ‘Andoflora donarà el tret de sortida el 14 de maig amb la inauguració d’un conjunt escultòric a les Fontetes, el proper 8 de maig comencen les activitats amb una sortida pels camins d’Arinsal per fer un herbari, amb el biòleg del Parc Natural del Comapedrosa, Jordi Nicolau i la directora de la Capsa, Rosa Mujal.