Els Joves Liberals participen en l’Assemblea General de la IFLRY

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 48 Assemblea General de la IFLRY (Federació internacional de joves liberals). En l’edició d’enguany, celebrada de forma telemàtica, hi ha pres part el president dels Joves Liberals d’Andorra, Toni Puig.

Durant aquesta trobada s’han adoptat fins a vuit resolucions. Les més destacades tenen com a objecte la demanda de llibertat i democràcia a Rússia, l’aturada del genocidi Uigur a la Xina, la sol·licitud de democràcia a Myanmar i la lluita contra l’increment de la violència de gènere arran de la pandèmia. Així mateix, també s’ha acordat que el passaport de vacunació sigui reconegut a escala mundial per tal de reactivar l’economia.

El president dels Joves Liberals, Toni Puig, ha declarat que “l’assemblea ha servit també per conèixer el nou Bureau i així ens han pogut explicar quines accions estan treballant”.

En el mateix sentit, Puig ha agraït que s’hagin tornat a fer esdeveniments presencials com el que es va celebrar a Barcelona a principis del mes d’abril i ha deixat la porta oberta al fet que Andorra “pugui acollir en un futur un esdeveniment de totes les joves formacions polítiques”.

Finalment, l’assemblea de la IFLRY ha servit per donar la benvinguda als nous membres: Els ‘Young Liberals’ de Grècia, ‘USRTineret’ de Rumania i els ‘Young Liberals’ de Ghana.