Liberals vota en contra de la nova Llei d’ocupació per “innecessària i intervencionista”

El Grup Parlamentari Liberal no ha donat suport a la nova Llei d’ocupació, ja que en paraules de Judith Pallarés “és innecessària i no simplifica ni clarifica les tasques del Departament d’Ocupació”. A més, la consellera liberal ha remarcat que “dota al departament de més competències, que pensem que no ha de tenir, augmentant la despesa pública innecessàriament”.

Un altre dels arguments esgrimits pels liberals per no votar el nou text és que “no és flexible”, conté massa definicions que el fan “feixuc” i “no facilita que algú es pugui adreçar al Departament d’Ocupació” ha sentenciat Pallarés.

Intervenció de Judith Pallarés durant el debat per aprovar la Llei d’ocupació:

Suport perquè els informes dels col·legis professionals siguin vinculants

Els tres consellers liberals han donat suport a la reserva d’esmena del PS, tot i que no va prosperar pel vot contrari de DA, perquè els informes dels col·legis professionals siguin vinculants per tal de decidir que un titulat pugui exercir al país. Ferran Costa ha exposat que “els informes s’han de ser vinculants, ja que si no és així, s’obre una escletxa perquè Govern decideixi quins professionals poden exercir”. També ha alertat, responent al ministre Eric Jover, que “no compartim la seva filosofia, les lleis s’apliquen a tothom per igual i les hem de fer a mida com vostès pretenen amb el redactat d’aquesta llei”.

Intervenció de Ferran Costa durant el debat de la Llei de professions titulades:

Abstenció en una modificació de la CASS sense saber-ne el cost

El Consell General ha aprovat una nova modificació de la CASS, en aquest cas per modificar el copagament de la CASS i incentivar l’ús de la via d’atenció integrada, amb l’abstenció del Grup Parlamentari Liberal perquè “seguim tirant endavant modificacions sense saber-ne el cost” va subratllar Judith Pallarés. Davant l’augment incontrolat de la despesa sanitària, Pallarés va reclamar al ministre de Salut que “s’ha de fer un esforç en contenir la despesa on sí que es pot controlar, que és en la mala gestió del SAAS”. Per últim, la consellera liberal va etzibar al ministre que “és molt trist finalitzar aquesta legislatura sense la reforma sanitària que necessitàvem” i que espera que es pugui dur a terme a la pròxima legislatura “sense vostè com a ministre”.

Intervenció de la Judith Pallarés durant el debat de modificació de la Llei de Cass:

Comparteix
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •