Ferran Costa repassa l’actualitat política a ‘La Rèplica’

El president del Grup Parlamentari Liberal, Ferran Costa, ha fet un repàs de la legislatura a ‘La Rèplica’ d’Andorra Televisió, en què ha valorat molt positivament la feina feta fins ara.

Ferran Costa ha explicat que les noves mesures per millorar el poder adquisitiu “tenen molt en compte les necessitats reals de la població i s’intenta donar una resposta ràpida i efectiva de la ciutadania”. Ha destacat positivament la gratuïtat del transport públic com “una mesura pràcticament inèdita a Europa que contribueix a millorar el poder adquisitiu, estalviant costos de desplaçament en vehicle privat”. De la mateixa forma, ha assegurat que els ajuts a l’habitatge facilitaran que “més persones puguin accedir als ajuts per pagar el lloguer, ja que s’augmenta l’importa de les ajudes”.

El president del GP Liberal, també ha fet un repàs de l’actualitat legislativa al Consell General. D’una banda, ha detallat que la Llei de Protecció Civil “inclourà aspectes tan importants com és el Comandament Únic en cas d’emergències, donant una resposta millor a la població en cas de catàstrofe”. D’altra banda, sobra la taxa turística ha anunciat que segurament “entrarà en vigor l’1 de juliol, amb un possible marge de dues setmanes perquè els allotjaments turístics s’hi puguin adaptar”.ç

Finalment, respecte de les pròximes eleccions, Costa ha afirmat que encara no s’ha decidit el format per concórrer als pròxims comicis, però ha mostrat satisfacció per “la bona feina feta fins ara amb la gran quantitat de projectes liberals que s’han tirat endavant”.

 

Entrevista a Ferran Costa, a ‘La Rèplica‘ d’Andorra Televisió: