FERRAN COSTA: "Ens preocupen els temes importants pel país i no els candidats"

El conseller general liberal Ferran Costa ha deixat clar que a Liberals d’Andorra “ens preocupen els temes importants pel país” i que “els debats sobre els futurs candidats dels partits no preocupen els ciutadans i no hi hem dedicat temps”. Amb aquestes paraules Costa ha volgut remarcar que per Ld’A, actualment, el tema del candidat no és prioritari. A més, ha recordat que “abans l’executiva haurà de decidir el sistema amb el qual s’escollirà el cap de llista per les pròximes eleccions generals”. Ferran Costa ha fet aquestes declaracions durant l’entrevista d’aquest dimarts a l’’Hora Andorra’ de Ràdio SER Principat d’Andorra.

El parlamentari liberal sí que ha volgut emfasitzar, sobre les darreres notícies aparegudes als mitjans de comunicació sobre possibles desavinences internes, que a ell “no li costen tibantors dins de Liberals d’Andorra” i ha afegit que “les autories de les notícies publicades els darrers dies no recullen noms propis”.

“DA fa 6 anys que hauria d’haver fet la reforma sanitària”

Un dels temes que més àmpliament s’han tractat durant l’entrevista ha estat la reforma sanitària. En aquest sentit, Ferran Costa ha lamentat que “la reforma sanitària ja fa 6 anys que s’hauria d’haver dut a terme i DA ja passa la pilota a la pròxima legislatura”. Per Costa és un dels reptes més importants que té el país per davant i ha qüestionat la seriositat amb què DA es pren la sanitat, “s’han vist passar 3 ministres en 6 anys i esperi’s que no en veiem un altre” ha lamentat.

“Govern proposa un nou pacte d’Estat cada trimestre”

Per últim, Ferran Costa ha criticat la insistència del Cap de Govern per proposar pactes d’Estat. De fet, per Costa és sorprenent que un Govern que disposa de majoria absoluta per governar proposi tants pactes d’Estat, “Antoni Martí cada dos per tres ofereix un pacte d’Estat, li surt a un pacte d’Estat per trimestre” ha ironitzat.

> Escolta l’entrevista íntegra al següent enllaç:

Entrevista Ferran Costa – SER Andorra – 29 agost 2017

 

Comparteix
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •