Eva López creu que la Llei d’igualtat estableix les bases per acabar amb la bretxa salarial

Un futur sense desigualtats salarials per raons de gènere. Així ho espera Eva López, Consellera general del Grup Parlamentari Liberal, que entrevistada a Ràdio Nacional d’Andorra, ha afirmat que a la Llei d’igualtat es preveuen plans equitatius per acabar amb la bretxa salarial que existeix actualment en el mercat laboral, per la qual existirà un registre i se’n podran aplicar sancions.

En un repàs de l’actualitat, López ha destacat que la gestió de la Covid-19 s’ha fet des del consens i el diàleg entre totes les forces en el que “s’han pres decisions molt necessàries i ben valorades per la població”. En el mateix sentit, López ha afegit que l’esforç que exigeix la crisi provocada per la Covid-19 és compartida entre tota la població i del que els polítics han de ser els màxims exponents de forma exemplar.

Crec que, a nivell parlamentari, ens hem adaptat bé a una situació que canvia diàriament.

Una crisi sanitària que ha comportat una alta activitat parlamentària, de la que Eva López n’ha defensat la seva flexibilitat, “crec que ens hem adaptat bé a una situació que canvia diàriament pels efectes que provoca la pandèmia” ha assegurat.

D’altra banda, la consellera general liberal ha explicat que el Govern segueix escoltant als diferents sectors de forma constant i un exemple és la Llei d’ERTOs on actualment el ministre d’Economia i Empresa, Jordi Gallardo, segueix treballant en una nova modificació de la normativa que sigui “encara més inclusiva amb tots els sectors afectats i millorar les ajudes d’aquells que ja estaven recollits”.

En referència al procés de vacunació, Eva López creu que la gestió de la compra de vacunes, així com la planificació i ordre del procediment de vacunació “ha estat positiu, ja que el risc de saltar-se els protocols al marge del que segueixen els estats europeus és elevat”. Finalment, ha assegurat que el procés d’adquisició de vacunes s’ha aturat, però no es pot imputar a l’Executiu sinó que és un contratemps que estan patint altres països.

Entrevista a Eva López, a l’ ‘Ara i Aquí’ de Ràdio Nacional d’Andorra:

Comparteix
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •