Costa defensa les sancions a Russia per aturar la guerra

El president del Grup Parlamentari Liberal, Ferran Costa, ha defensat les sancions imposades a Rússia per tal d’aturar la invasió d’Ucraïna, entenen que “el posicionament d’Andorra no podia ser un altre”. Així mateix, ha alertat que “ens n’hem d’anar fins a la Segona Guerra Mundial per trobar una situació similar a Europa”. Costa creu que “tenim i tindrem repercussió a les butxaques, però les repercussions en geopolítica són molt més importants”, tot descartant un conflicte armat a gran escala, però conscient que “amb règims autoritaris fa de mal predir”.

D’altra banda, Costa ha subratllat que el pressupost encara continua marcat per la pandèmia, per això, “s’han augmentat considerablement les partides dels ministeris de Salut i Afers Socials”. Preguntat sobre les polítiques en matèria d’habitatge, Ferran Costa ha explicat que “treballem per posar al mercat pisos de lloguer assequible”, tot recordant que “d’aquí a poc temps estaran disponibles 500 pisos amb aquesta fórmula“.

Sobre un possible avançament electoral, ha exposat que no aprecia cap fet que avali l’avançament de les eleccions i ha remarcat que “continuarem treballant en aquesta coalició fins a l’últim dia“.

Finalment, el president del GP Liberal ha tingut unes paraules d’agraïment pel ministre de Salut, Joan Martínez Benazet que aquest mes ha deixat l’Executiu, assegurant que “mai farem prou per agrair-li l’entrega, la professionalitat i la dedicació en el seu càrrec“.

Pots veure l’entrevista en el següent enllaç: