Costa defensa la implementació del passaport Covid

El president del Grup Parlamentari Liberal, Ferran Costa, ha defensat la implementació del passaport Covid per poder accedir a determinats recintes. Ho ha fet, aquest dimecres al matí, en una entrevista a “Els matins de la Nacional” de RNA.

Costa ha titllat “d’insolidàries” a les persones que s’han concentrat davant l’Edifici Administratiu de Govern per mostrar el seu rebuig a les mesures que aprovarà l’Executiu per a controlar l’evolució de la pandèmia i que inclouen haver de presentar el passaport Covid per entrar a establiments concorreguts. El president del GPL ha detallat que “no s’obliga a ningú a vacunar-se, però com a mínim hi ha d’haver unes mesures en vigor per prevenir la pandèmia”.

Sobre aquest tema, el polític liberal ha criticat “l’oportunisme polític d’alguns” donant suport a aquesta concentració i ha apel·lat “a la responsabilitat de les persones públiques” en aquest afer. A més, ha recordat que “les vacunes funcionen, fa mesos que no parlem de cap mort per Covid a Andorra”. Per últim, ha defensat que “calen mesures de control en llocs on pot haver-hi transmissió del virus. És una necessitat per no trobar-nos amb un hivern com el de l’any passat” amb restriccions de mobilitat.

Bona valoració del funcionament de la coalició

D’altra banda, Costa també ha valorat positivament el funcionament de la coalició, tant al Govern com al Consell General, “ha demostrat ser una forma vàlida per a governar el país”. El president del GPL ha incidit en “la voluntat de Liberals d’arribar a acords” amb totes les forces polítiques i en el fet que entrar en un govern de coalició ha permès “tirar endavant un gran nombre de projectes inclosos en el nostre programa electoral”.

Pots veure l’entrevista en el següent enllaç: