Ferran Costa defensa la coalició com a forma de fer política

El president del Grup Parlamentari Liberal, Ferran Costa, ha assegurat que Liberals defensa la coalició perquè “un govern tripartit dona millors solucions a la ciutadania”. Així ho ha explicat, en una entrevista al DiariTV, on ha fet valdre la coalició donat que “un govern que acull més sensibilitats i inquietuds és més fidel a la realitat del país”. Això és “perquè ajuda a tamisar molt millor polítiques que un govern monocolor tiraria endavant sense debat”, ha afegit.

Respecte a la possibilitat de concórrer de la mà d’altres formacions polítiques a les pròximes eleccions, Costa ha defensat que “la política és l’art d’arribar a l’entesa amb totes les formacions polítiques”, de fet ha destacat que “aquesta legislatura ja treballem en aquest sentit amb els pactes d’estat”. En el mateix sentit, Ferran Costa ha recordat que a Liberals “la militància és qui posiciona sobre com s’ha de concórrer a unes eleccions” i que aquesta forma de fer es respectarà.

Un govern que acull més sensibilitats i inquietuds és més fidel a la realitat del país.

Preguntat per l’avortament, Ferran Costa ha reconegut que afrontar la despenalització de l’avortament durant aquesta legislatura “era una línia vermella de DA” però ha explicat que Liberals defensa la consulta de la ciutadania a través d’un referèndum que ben segur “requerirà un posicionament en les pròximes eleccions”.

Respecte de l’activitat política de l’Executiu, i en concret del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha valorat positivament tota la tasca per diversificar l’economia andorrana que s’està duent a terme i en especial la d’explicar el país a la resta del món. El president del GP Liberal ha assegurat que “per diversificar l’economia cal anar a buscar més enllà del nostre país les oportunitats”.

 

Mira l’entrevista de Ferran Costa, al DiariTV, al següent enllaç.