Pallarès anuncia que l’edifici del CREI estarà enllestit a finals d’octubre

El projecte de Centre Residencial d’Educació Intensiva (CREI) està a prop de veure la llum. Així ho ha assegurat, en una entrevista al DiariTV, la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, que a més ha anunciat que l’edifici estarà enllestit a finals d’Octubre. Actualment s’està treballant “per cohabitar en el mateix espai un centre de dia en el qual hi puguin conviure joves que a la nit puguin seguir residint a la seva llar amb les seves famílies” ha explicat.

Properament el Govern presentarà el plec de bases per treure’n la gestió a concurs, tot cercant professionals qualificats en aquest àmbit. Pallarés ha assegurat que ja hi ha entitats que s’han mostrat interessades en el projecte i que podran aportar “professionals experts en la matèria i amb vocació”.

Respecte la Llei de Funció Pública, norma que va deixar enllestida abans del canvi de cartera ministerial, ha afirmat que entrarà a tràmit al mes d’octubre. Aquesta inclourà com a novetat que l’Administració crearà bosses de treball “en aquells llocs on hi ha més demanda” i passarà a ampliar-se de 12 a 18 mesos la vigència del període de selecció. Per tant, un cop superat l’edicte es conservarà la plaça a la borsa de treball durant un any i sis mesos. Judith Pallarés ha subratllat també que es prioritzarà la mobilitat interna a l’hora de cobrir vacants “per optimitzar recursos propis”.

 

Mira l’entrevista de Judith Pallarés, al DiariTV, al següent enllaç.