El nostre gran projecte electoral segueix avançant

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo,  ha presentat aquest divendres als grups parlamentaris del Consell General, la candidatura ‘Andorra, Reserva de la Biosfera’ per la UNESCO.

Gallardo ha destacat que la presència de Joan Huguet –director i coordinador de l’estudi de viabilitat de la candidatura andorrana a reserva de la biosfera–, ha servit perquè pogués explicar “les fortaleses que té la nostra candidatura per esdevenir el primer país reserva de la biosfera”. “Els reptes més complicats d’una candidatura, Andorra els té assolits perquè té un desplegament normatiu i legislatiu per complir amb escreix”, ha afegit.

La trobada amb els grups parlamentaris forma part d’una sèrie de reunions informatives amb els diferents col·lectius econòmics, socials, culturals i de protecció del territori del país, que configuren el procés participatiu d’Andorra, Reserva de la Biosfera’.

Jordi Gallardo també ha recordat que “reserves de la biosfera n’hi ha més de 700, però cap és un país”. “El missatge seria molt potent: ser el primer país que accepta, en consens social, polític i també econòmic, optar a aquesta denominació”, ha remarcat. “Estic convençut que serem capaços, tots plegats, d’aconseguir el consens per construir el dossier”, ha conclòs.