El CREI aproparà els joves en tractament a les seves famílies

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha explicat que el CREI obrirà les portes al juny permetrà donar una atenció personalitzada fins a dinou joves amb problemes de conducta i addiccions. Pallarés ha destacat positivament que el centre permetrà que els joves en tractament tinguin a prop les famílies.

Pel que fa a la Funció Pública, càrrec de la qual era titular fins fa uns mesos, Pallarés ha destacat que “el treball de simplificació administrativa ens ha servit també per agilitzar els processos a Afers Socials i digitalitzar alguns tràmits perquè es puguin fer en línia”.

La ministra ha subratllat la voluntat del Ministeri d’Afers Socials d’acabar d’implementar el Pla Nacional de la Gent Gran que inclou “el cens de la població de més setanta anys que hem treballat amb els comuns”.

Respecte de l’acolliment de refugiats ucraïnesos, Pallarés ha detallat que “tenim molts missatges de persones que volen acollir refugiats”, assegurant que “estem fent l’anàlisi de les necessitats per organitzar l’acollida, que ens dirà fins a on podem arribar. Amb una xarxa de població serà més fàcil que sense.

 

Pots veure l’entrevista en el següent enllaç: