Martínez-Illescas celebra que finalment s’instal·lin dispositius de seguretat a Carlemany i Meritxell

El conseller comunal Higini Martínez-Illescas ha celebrat durant la sessió de Consell de Comú d’Escaldes-Engordany que finalment s’adjudiquin els treballs per establir mesures de seguretat en els eixos comercials de Carlemany i Meritxell, “una demanda que fa un any i mig vam fer a través del nostre partit” ha recordat.

Tot i això, Martínez-Illescas, considera que les bases del concurs per a l’adquisició de dispositius de seguretat per a les avingudes Carlemany i Meritxell s’haurien d’haver limitat a la instal·lació de tanques, ja que les pilones són molt més costoses i de difícil instal·lació. Pel conseller liberal, el fet de no haver optat únicament per les tanques, ha fet que de les tres empreses participants, dues proposessin pilones i una -la guanyadora- es decantés per la instal·lació de tanques que resulta molt més econòmic. Stoppingblock rebrà 562.240 € per la instal·lació de dispositius a l’avinguda Carlemany i 102.840 € per fer-ho a l’avinguda Meritxell.

D’altra banda, el conseller escaldenc ha felicitat als gestors actuals per la situació financera del Comú d’Escaldes-Engordany. Avui s’ha fet públic que la corporació acabarà el mandat amb només 14 milions d’endeutament. Des d’Economia han informat que al mes de juny s’havien executat un 56% de les inversions previstes per enguany, que els ingressos estaven en consonància amb el previst i que en l’apartat de despeses calia destacar l’augment del 5% de les despeses de funcionament atribuïble en gran part a l’entrada en funcionament de les noves piscines.

Trini Marín dirigint-se a Martinez-Illescas durant la sessió de Consell de Comú

Per últim, la majoria comunal ha desestimat les dues propostes que el conseller Martínez-Illescas ha presentat en la sessió d’avui. D’una banda, el Cònsol Menor ha respost que actualment Escaldes-Engordany ja col·labora amb la Taula Nacional d’Habitatge i no considera oportú duplicar esforços amb una comissió d’habitatge comunal. L’altra proposta, la de crear un consell de savis amb persones de gran experiència política com ara  excònsols, exconsellers generals, entre d’altres, també ha estat rebutjada per la majoria.

Comparteix
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •