Liberals s’absté al pressupost d’Escaldes-Engordany

Magallón lamenta que no es destini una partida a la separativa d’aigües de Fiter i Rossell

El conseller de Liberals d’Andorra, Marc Magallón, al Comú d’Escaldes-Engordany s’ha abstingut en la votació del pressupost 2019 que ha elaborat la majoria. Els comptes que pugen fins als 31 milions d’euros, contemplen gairebé 9,5 milions d’euros d’inversions. Precisament en aquest punt Magallón ha incidit en el fet que “tot i l’elevada xifra d’inversions, no s’hagi destinat cap partida al projecte de separatives d’aigua de l’avinguda Fiter i Rossell”.

El conseller comunal ha indicat que “la xifra de 9,5 milions són molts diners per poder gastar en un exercici pressupostari” i ha afegit que “vist que cada vegada millorem els ingressos respecte de les previsions i tenim una major capacitat d’inversions; hagués estat la cirereta del pastís poder fer el projecte de les obres de Fiter i Rossell”, que ha subratllat “està a punt per licitar”.

Magallón ha valorat molt positivament la dotació pressupostària “per construir un aparcament en l’accés a la Vall del Madriu al Pont de la Plana”, ja que considera que “té un potencial molt important per un canvi de turisme que ja estem notant respecte al tradicional de compres”.

D’altra banda, durant el Consell de Comú d’aquest dilluns s’han aprovat les ordinacions que regularà l’accés dels vehicles a la zona de Vivand i la instal·lació de terrasses al carrer de la parròquia amb el suport del conseller liberal. Per últim, i pel que fa al compromís de despesa pel concurs del Tanatori Nacional i Sales de Vetlla Comunal també ha rebut el suport de Liberals però Magallón ha alertat “del sobrecost per l’acumulació d’obra pública a què estan fent front les empreses”. La previsió de despesa ha augmentat en més de 600.000 euros arribant als 1,6 milions.

Roda de premsa posterior al Consell de Comú per explicar l’abstenció al pressupost:

 

Comparteix
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •