Ld'A en contra d'avançar diners en el conveni de la bici elèctrica compartida

El conseller comunal de Ld’A a Andorra la Vella, Víctor Pintos, lamenta “la manca d’informació que s’ha donat en comissió” del concurs sobre la concessió del servei de bicicleta elèctrica compartida. Pintos s’ha mostrat sorprès que “es faci una reserva de diners quan encara no està adjudicat el concurs” i ha apuntat que “és un procediment que no és massa lògic”.

La sessió del Consell del Comú d’Andorra la Vella ha aprovat avui destinar uns 30.000 euros anuals a confinançar el servei de bicicleta elèctrica compartida en el marc d’un conveni que ha estat subscrit per totes les corporacions parroquials. En aquest sentit, durant el debat d’aquest punt, Jordi Minguillón (Cd’I+Ld’A) ha expressat que “s’ha de revisar el conveni” tot recordant que en un conveni anterior per l’explotació d’un servei semblant el Comú “no hi havia de posar diners”.

Els dos consellers de Cd’I+Ld’A, Jordi Minguillón i Víctor Pintos, han votat en contra de destinar una partida pressupostària a la concessió d’un servei “que encara no està adjudicat”. En aquest sentit Víctor Pintos ha denunciat “una diligència massa sospitosa en aquest assumpte” pel fet d’avançar diners abans de conèixer l’adjudicatari i les condicions que proposa per la concessió de la bicicleta elèctrica compartida.

“Govern ha de pagar la construcció d’un nou pont a la carretera de la Comella”

Un altre dels punts que s’ha aprovat durant la sessió de Comú d’aquest dijous ha estat l’adjudicació dels treballs de construcció d’un pont sobre el riu de la Comella, a la carretera CS 101 PK 0+320. Les obres s’han adjudicat a COPSA per un import de 325.000 euros i un termini d’execució de 5 mesos. Des de Cd’I+Ld’A s’ha votat a favor però Jordi Minguillón ha alertat durant el ple que “es passi la factura a Govern”, ja que es considera que el deteriorament del pont és degut a la circulació de vehicles pesants que es dirigeixen a CTRASA, una instal·lació d’àmbit nacional. En l’atenció als mitjans posterior a la sessió de Comú, Víctor Pintos s’ha refermat en el fet que “si el pont està malmès, és pel pas dels camions que van a CTRASA (Centre de Tractament de Residus) i creiem que Govern s’hauria de fer càrrec d’aquesta reparació”.