jordi gallardo
Jordi Gallardo, president

"Crec en la iniciativa privada com a motor del progrés econòmic i social."

El Jordi Gallardo Fernàndez és Conseller General des del passat mes de març i vicepresident del Grup Parlamentari Liberal. Va néixer a Andorra el 23 de març de 1976, està casat i té quatre fills. Treballa com a adjunt de Direcció en una empresa familiar i és llicenciat en Història i en Executive MBA per l’IESE Business School. Va ser president de la Secció Jove del Partit Liberal d'Andorra, candidat territorial d'Ordino a les eleccions generals de 2005, secretari d'Estat de Política Cultural (2005-2009) i secretari d'Organització del Partit Liberal d'Andorra. És un liberal convençut, enamorat de la seva família i del seu país. És membre del Partit Liberal d’Andorra des de l’any 2002.
amadeu rosell ok copia
Amadeu Rossell, secretari general

"La política no és una ciència exacta."

L'Amadeu Rosell Tarradellas és el secretari general del Partit Liberal des del passat més de maig. Va néixer el 12 de novembre de 1973 a Andorra, està casat i és pare de tres filles. Llicenciat en Dret i amb un MBA, és un empresari multidisciplinar del sector de serveis i turisme. Va ser partidari de la continuitat del PLA, va formar part de la junta gestora al 2011 i va ser Conseller de Finances en el Comú Liberal de la Massana del 2003 al 2007 i Conseller General amb CR del 2009 al 2011.  Els seus hobbies són el padel, la boxa i el Barça. Afiliat al partit “des de sempre” diu ell.
França Riberaygua Marme2
França Riberaygua, vicepresidenta segona

"El ser humà gaudeix d'un potencial il·limitat. Utilitzar-lo a bons fins, només depèn d'un mateix."

La França Riberaygua Marme va néixer el 21 de desembre del 1968 a Tolosa i és mare de dos fills. Va cursar els estudis a França, a la universitat Paul Sabatier i es va especialitzar en dret privat. Treballa com advocada independent amb el seu propi despatx. No suporta les injustícies, sempre ha lluitat per la igualtat de les persones, ha tingut interès per la política nacional i internacional i ha participat activament en entitats socials i associacions sense ànim de lucre. Sempre ha estat simpatitzant del Partit Liberal d’Andorra.

joan albert farre
Joan Albert Farré, vicepresident primer

“Tenim experiència i tenim ganes renovades de fer les coses amb il·lusió!"

El Joan Albert Farré Santuré va néixer a Andorra el 30 d'octubre de 1968. Està casat i és pare de tres fills. Amb un MBA i un PADE a IESE, és advocat, empresari i viticultor. Va ésser elegit Conseller General pel Partit Liberal del 2001fins al 2009, on va exercir, entre altres, de Vicepresident de l'Assemblea General del Consell d'Europa i de President de la Comissió d'Interior del Consell General. Les seves aficions són l'esquí de muntanya, la lectura i els vins. És membre del Partit Liberal d’Andorra des de l’any 2001.
Valentí Martí
Valentí Martí, secretari de relacions internacionals

“No crec amb un excessiu intervencionisme de l’Estat.”

El Valentí Martí Castanyer va néixer el 13 de juliol del 1966 a Andorra. Advocat en exercici, està casat i té un fill. Una part important de la seva vida laboral l’ha desenvolupat al Consell General (1995-2011), passant pràcticament per tots els estaments, comissions legislatives, delegacions internacionals, Consell d’Europa, OSCE-PA, essent secretari general del Consell General del l’any 2000 fins el 2011. En l’exercici professional desplega la seva activitat principalment en l’àmbit del dret mercantil i públic. Sempre ha estat simpatitzant del Partit Liberal d’Andorra.
manaan
Maanan Aouraghe, tresorer

"L’acció política liberal pot repercutir positivament en el nostre país."

El Maanan Aouraghe va néixer el 24 de juliol de 1977 al Marroc i està casat. És diplomat en Ciències Empresarials i treballa com a consultor d'empreses. Ha estat secretari general de la Secció Jove del partit. Es va implicar en el partit convençut que, des de l'acció política, es pot repercutir positivament en el conjunt de la ciutadania i creu que els postulats liberals són els que millor s'adapten a les peculiaritats d’Andorra. És membre del Partit Liberal d’Andorra des de l’any 2005.

Manuel Montes Jordana copia
Manel Montes, representant dels joves

"La politica liberal és la més adequada per assolir la creació d'oportunitats a Andorra."

El Manel Montes Jordana va néixer a Andorra l'11 de juliol de 1990. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UPF i aquest mateix any es graduarà en Dret per la UOC. Té un màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional, especialitat en Diplomàcia Corporativa, del Centre d'Estudis Internacionals de Barcelona. Encantat d'Andorra, la seva gent i la vida al país, una vegada finalitzats els estudis va tenir clar que volia tornar a casa. Creu que el liberalisme és la millor opció per Andorra vistes les caàcterítiques que fan tan especial el Principat. Sempre ha estat simpatitzant del Partit Liberal d’Andorra.
Judith Pallarés Cortés
Judith Pallarés, representant dels Consellers

"L’Estat ha de facilitar la vida de les persones sense intervenir en la manera com la vulguin viure."

La Judith Pallarés Cortés és Consellera General des del passat mes de març del Grup Parlamentari Liberal. Va néixer a Barcelona el 5 d’agost de 1972 i és mare de tres fills. Ha estat formada professionalment en el món de les relacions públiques i l’organització d’esdeveniments i graduada en Ciències Polítiques amb menció en Política Comparada per la Universitat de Barcelona. Treballa com a executiva en una empresa de Relacions Públiques d'Andorra i és Cap de projectes en S.I.I.S, una plataforma de projectes solidaris independent, de la qual és membre fundador. Apassionada de la democràcia, la llibertat i la igualtat de drets de les persones, el seu model a seguir és el liberalisme canadenc. És membre del Partit Liberal d’Andorra des de l’any 2001.
Carine Montaner Raynaud copia
Carine Montaner, representant dels Consellers

"Crec moltíssim en el potencial de les persones, el mèrit i l'esforç. Qui vol pot!"

La Carine Montaner Raynaud és Consellera General des del passat mes de març del Grup Parlamentari Liberal. Va néixer a Tolosa el 6 de juny del 1978 i té dos fills. És llicenciada en ciències econòmiques i té un màter d’enginyeria d’economia i social de les polítiques territorials de la Universitat de les ciències socials de Tolosa. És professora titular de màrqueting i d’organització d’empreses a la Universitat d’Andorra. Ha treballat en el programa europeu d’ensenyament superior Transversalis i ha col·laborat en el programa social de formació Aula. Segons ella, "les bases del Partit Liberal donen la garantia d’un futur sostenible per Andorra". Sempre ha estat simpatitzant del Partit Liberal d’Andorra.