Compromesos amb el liberalisme, compromesos amb el progrés

liberals_compromis pla

Estem compromesos amb el progrés de les persones que fan que tot rutlli cada dia, el progrés econòmic i social, el progrés de les empreses grans i petites, el progrés de l’Administració, el progrés del talent, el progrés de les nostres relacions exteriors i el progrés del nostre país.

Els liberals encetem una nova etapa, revisem tot el que s’ha fet fins ara i llencem allò que ja no serveix, però prenent bona nota del que ens han ensenyat. Ara toca aportar tot allò que ens pugui servir en els propers anys i sumar-ho al nou projecte, el projecte liberal progressista.

Adam Smith, un dels pares fundadors de la Ciència Econòmica, parlava de la importància del “principi de simpatia” fent referència a la necessitat d’incorporar en el nostre comportament econòmic la felicitat i el benestar dels altres. Per a Smith, aquest sentiment era el ciment de cohesió d’una societat de mercat. En les societats modernes els mercats descontrolats han causat moltes tensions en els períodes de recessió. Avui patim situacions molt serioses com a conseqüència de l’efecte dominó de l’economia altament globalitzada, que ha deixat de banda el “principi de simpatia”. Les persones són importants, són la base de qualsevol sistema social i de qualsevol estructura d’ordre comú.

El nostre compromís per sortir de la crisi se centra en les persones. Nosaltres ja tenim algunes idees damunt la taula, com ara la cerca de talent, la iniciativa privada, l’emprenedoria, la petita i gran empresa, el creixement cap a l’exterior i el desenvolupament tècnic. Per aconseguir-ho, però, també necessitem el teu compromís. Participa en el progrés d’Andorra. Ajuda’ns a fer-lo realitat!