Publicacions del blog

10 octubre
0

Carles Naudi preocupat per la caiguda d’ingressos d’Andorra Telecom

Carles Naudi troba molt preocupant  la caiguda de la xifra de negoci d’Andorra Telecom que quantifica en 13 milions d’euros en només 6 mesos. Per Carles Naudi “aquesta xifra tan alarmant en la caiguda de negocis de la companyia ens obliga a començar esbrinar que està passant a Andorra Telecom” ha alertat. Aquest és el motiu principal de les dues demandes d’informació que el conseller general del Grup Parlamentari Liberal (GPL) ha entrat a Sindicatura.

 

En la primera, Naudi vol saber com es desglossa la facturació del ‘roaming’ d’Andorra Telecom des de l’1 de gener del 2016 fins a l’actualitat. Per això, sol·licita a l’operadora de telecomunicacions que especifiqui el detall mensual dels ingressos. En aquest detall, s’haurà d’especificar quins són els imports rebuts per trucades de veu i per la utilització de dades, el nombre de clients que han fet servir aquests serveis, la quantitat total de minuts de trucades i els gigues de dades transferits. Andorra Telecom també haurà d’especificar quines són les tarifes que aplica als operadors estrangers per aquest concepte.

En la segona, Carles Naudi demana el desglossament dels ingressos que percep Andorra Telecom segons les diferents vies de negoci, és a dir: telefonia fixa, telefonia mòbil, servei de televisió, connexions, serveis d’allotjament al núvol, etc. En aquest punt, Naudi ha remarcat “la importància de conèixer els ingressos que rep Andorra Telecom per aquests serveis” i ha posat en relleu “el fet que el ministre digués a la darrera sessió de Consell General que algun d’ells, com és el cas de la tele, s’estaven comercialitzant per sota del preu de cost”, un aspecte que Carles Naudi considera “especialment greu, ja que serien la resta de clients d’Andorra Telecom els que subvencionarien el cost total del servei”.

0 comments

Rules of the Blog

Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.