Publicacions del blog

06 desembre
0

Carles Naudi demana les actes de les més de 200 reunions a què assisteix la delegació a l’OSCE

Carles Naudi vol que Govern li faci arribar “les actes de les 210 reunions anuals” a què assisteix la Missió permanent d’Andorra a l’OSCE, segons el Projecte del pressupost per l’any vinent. La petició, a través d’una demanda d’informació entrada a Sindicatura, es fa per poder dur a terme el seguiment de l’exposat al Projecte del pressupost 2018 relacionat amb l’activitat que realitza la Missió permanent andorrana a l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE). Carles Naudi d’Areny-Plandolit és membre de la delegació andorrana a l’OSCE-PA i considera “de vital importància poder exercir les votacions coneixent tota la informació amb què treballa la Missió permanent en aquest organisme”.

El conseller general del Grup Liberal també inclou en la seva petició que se li faci arribar “les actes dels 80 grups de treball i reunions ministerials” i una “relació dels tres dinars o recepcions setmanals als quals es participa, especificant qui s’ha convocat”. Per últim, també demana “una còpia dels aproximadament 100 informes que s’elaboren en referència a Andorra”, sempre segons les dades que es recullen en l’exposat del Projecte de pressupost del 2018 sobre la Missió permanent d’Andorra a l’OSCE.

Carles Naudi d’Areny-Plandolit creu que “com a membre de la delegació d’Andorra a l’OSCE-PA hauria de poder tenir accés a la gran quantitat d’informació que es genera en totes aquestes reunions, grups de treball i informes que s’elaboren sobre el país” i afegeix “és una informació que volem conèixer per poder estudiar-la i poder exercir el nostre vot a les resolucions de l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE en consonància amb la informació analitzada”.

0 comments

Rules of the Blog

Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.